What's my name?

Tog bort lösenordet, men det hamnar där om ngn dag igen! Men suger på att alla kan läsa min blogg lite! Men det kommer som sagt om ngn dag! Men idag blire nog Valborg i Vrigstad med världens bästa Ida. Och sen träffar vi nog töntarna med. Pusshej.

Sicket minne, sicken bild xD

You change my life..

Ida sover här inatt... det blir toppen, välrden bästa!
Vi har kännt varandra i 2 år nu. Dom åren kommer
jag aldrig glömma, jag älskar dig.Föralltid!


Andreas, jag vill nt träffa dig btw.

You're wonderful.




now i found how I am..

hej.. Är hemma idag för när jag vaknade så hade jag pissont i halsen.. Kändes som om att jag nt kunde andas.. Men nu är de lite bättre hoppas de blir bättre tills jag ska till pappa.. Vill trots allt sova över med Ida, imorn kanske vi sover hos Emelie får se vad pappa säger om den saken :ss Nu måste jag käka ngt har nt ätit sen igår kl 5..

turn around.

Hej! Stallet gick bra, åkte buss och busschauffören va cp.. assä han till Vrigstad, Felicia Thelander åkte samtidigt snackade med henne lite, sen han som körde till ga:hjälmseryd va ännu cpigare.. han missade stationen men vi slapp gå så långt! hästyade hästarna red såklart Calliam men när vi skulle gå in med hästarna så hade jag inget grimskaft så kom de en stor traktor och han höll på att springa iväg hahahaha! Sen red jag barbacka i paddocken och lite på gräsplanen det gick bra ida och jag red brevid varandra och lyssnade på musik. Jätte mysigt! Sen galopperade han jätte fint, gick lite sämre i höger men han sparkade bara backut en gång.. jag är jätte nöjd men min lilla plutt!













Det blir bra så.
Pusshej.





sommartider hejhej!

hej, skolan har varit fett chill först slöjd sen kolla innebandy sen fortsätta med de sen gympa, gick ute lite oså, sen kolla innebandy sen käka sen kolla innebandy sen gå till anett få ett pappaer och sen kolla innebandy! Fett chill.
Kommer lite bilder, jacko va med och han flög in in ribban.. aj!? Sen va David oså med! Och jag skämmde ut mig för Danne, haha jag satt och tog kort på Jacko och så står han där... heheh. Aja kommer lite bilder..










orkar nt mer, ni får fler en annan dag (aa


varförvarför är det såhär..?

Om jag skulle få drömma skulle du vara här hos mig, och nu.
Du skulle aldrig lämnat mig, vi skulle leva tillsammans.
Kan man inte få drömmarna inslagna? Följa mitt hjärta hjälper
inte det har gjort så jag kommit till den platsen där jag inte vill
vara, det gör så ont. I can't live without you! <////3













Dagen jag flög av!




you have been the one.. you have been the one for me.

on the first page of a story..

hej, dagen i skolan va chill, först matte fick VG på provet, sen gympa gick runt sjön med Ajla, Lejla, Ellen och Giji. Sen käkade vi sen hade vi svenska blev nästan klar med en saga, sen så hadfe vi lunch vi köpte korv sen engelska och sist s-tid va hos stina gjorde klart sagan och skrev alla engelska glosor andra timme va vi och kollade på månadens yrke, David va där! Sen kom jag hem och sen gjorde jag ny header, snabbgjord! men bättre än den jag hade nyss sen igår xD Aja.. ska t Ida sen tror jag.. följer nog inte med Jonas! :( Pusshej.

Min minii älskling.

hate it or love it.

You touched my heart, you touched my soul.
You changed my life and all my goals,
the love is blind and that I knew when,
my heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your head.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know you smell.
I've been addicted to you.






Ny header också! as ful. Ska fixa när jag orkar.

I'm in love with a lover..

Hej, dagen har varit chill skola idag igen rätt skönt att träffa alla igen! Efter skolan städade jag och Ida va här sen gick vi till henne snackade, käkade, fikade, dansade på dansmattan, hoppade på studsmattan, spelade spel på mobilen, snacka tfn, va i lekparken och sist lite data, sen gick jag hem smsade men jackoo!Sen kom jag hem käkade och nu ska jag fixa lite bilder, ladda prc över nya bilder. Asnajs. Sen bigbrother såklart. Pusshej!

Calliam, älskling, jag karar nt livet utan dig.


Bild på min gitarr. Kom på att jag gömt lägga ut de!


hadebäst kära läsare! ♥

you have been the one for me.

Hej, åkte ju ut till ga:hjälmseryd igår red Calliam barbacka han stuttasade as mycket hela tiden as jobbigt. Sen skulle ida och jag galoppera upp för en backa siesta börjar galoppera innan calliam vänder sig om och typ hoppar iväg prc som city gjorde när jag flög av ahha! Oförglömligt. Sen sov vi hos johanna gjorde mat och ida och jag skrattade ihjäl oss åt massa saker. ASA KUL! Sen idag sov jag typ till 20 i 11.. red ut på Calliam det gick jätte bra vid åsnorna och vid 30:a! sen va det ett par hundar som sprang rätt ut från skogen när vi kom galopperande och attackerade Calliam! Han hoppade upp på alla fyra jag hamnade på en sida och stod i en stigbygel fixade till mig och sen ropade hon in hunden men eftersom johanna galopperade med Calle framför fick Calliam mer damp och jag hade fastnat med armen i tyglen och han drog så jag trodde min hand skulle gå av! Sen kom hon och sa förlåt osv.. tur de iaf. men man fattar vä att man nt kan ha hundarna lösa när det finns hästar runt där! Iaf så red jag Snöflingan lite med travade ngt steg gick väl bra! Skrittade och travade på Chaniera hon sparkade in i eltråden och höll på att fastna, aja sen borstade jag Ticket, borstade av all vinterpäls och klippte man, svans och lugg, släppte lös henne också det va kul! Mockade, sopade stall gång, fixade vatten och hö till alla hästar sen åkte jag hem till ida spelade Wii åt chokladboll och hoppade studsmatta. Kom nyss hem va på Kulturhuset träffade Amanda och Jonathan från min gamla klass va med dom typ 40 min.. sen va de 2 till med från s-ryd.. nu ska jag duscha sen bigbrother! :) pusshej!

goodby my lover.

hej, hann inte blogga igår men vaknade kl 7. Vi åkte till jkpg typ kl halv 9 sen va vi på biltema, träffade joakim där. Sen åkte vii till ikea och skulle köpt en säng men madrassen jag skulle ha va slut så vi åker upp en annan helg ist. Men köpte iaf en grön lampa.. Haha. Sen gick vi och käkade sen in på A6 och köpte 2 skor och 3 tröjor. åkte hem fixade mig ajla och lejla komm vi va ute och gick va på konsum och köpte dricka och lite sen träffade vi angelica sen gick jag in till ida lite fort sen träfffade vi Joel va med han sen skulle alla hem jag gjorde mat och sen hämtade Angelica och dom mig ååkte hem till dom , vi snackade en jävla massa. Och sen lurade vi olof hhaha! Sen vill jag säga grattis till Ida! Hon är nt singel! Iaf vaknade av att angelica väcktr mig hahah.. Duschade och fixade mig lite kollade på tv sen gick vi till mig där jag fixade håret sen åkte vi upp till jkpg och in till hööks lite fort sen till Elmia träffade inte så många men massa snygga killar. Skulle träffat Andres men så blev de nt för han skulle hem ska till han ngn helg ist! Snart ska jag ut till ga:hjälmseryd och rida och borsta ticket lite får väl se om jag rider calle också ska iaf rrida calliam sen kanske hitta på ngt med snöflingan :) så får alla hästar komma in lite thihih. Sover noginatt. Så kommer nt uppdatera.. Pusshej.

Mina älskade vnr!

Lejla Lindervic "Becirevic" min aldra bästavän som vet de mesta om mig som jag vill spendera mycket tid med i sommar! Jag hoppas vi kommer vara vänner livet ut, du kommer iaf alltid ha en plats i mitt hjärta!! Jag är väldigt glad att du finns, du finns när man behöver dig. Vi har samma humor.. och ja allt är underbar med dig! du är som en fyrklöver vacker och svår att hitta. Du och jag hand i hand livet ut.♥ Ajla Lindervic "Becirevic" min bästvän som alltid ställer upp, så vacker.. så fin. En sån vän som alla vill ha. Även killarna vill de! Du hjälper mig när jag behöver du muntrar upp mig du är en av dom som gör att jag står på fötterna än idag. Du och jag kan verkligen dampa och aah. Du är helt awsome! jag är glad att jag har en sån vän som du, utan dig hade jag inte klarat detta!! jag älskar dig, du och jag tills döden skiljer oss åt. ♥ Angelica Gustavsson en rolig nära vän som gillar att skratta men är rätt kaxig. En vän som vet allt i min bakgrund och grunderna till vrf jag är ledsen. Vi har tusen roliga minnen tillsammans och de går inte glömma dom! En otroligt fin människa som finns när de är som värst. Lite blyg bland killar, och du gillar visst AE! HAHHA. Snart har vi känt varandra i 4 år och det känns helt underbart. Jag älskar dig föralltid min lilla gris!!♥ Ida Trofast, en tuff rolig liiiten tjej med mycke humor, skrattar åt de mesta men kan också ha dåliga dagar, du är en toppen tjej som jag oftast har roligt med, våra minnen är oförglömliga! Vi har gjort väldigt mycket tillsammans och vi tröstar varandra när de behövs, vi bråkar ibland men vi har snart känt varandra i 2 år. Men det känns som en hel evighet, jag litar på dig, men vissa saker bör du inte veta som liten. jag tycker om dig jätte mycket bättre vän! ♥ Stina Gustavsson, väldens finaste vackraste människa! Du är verkligen super bra att ha jag är verkligen super glad att jag har dig som min vän! Jag finns för dig som du finns för mig! Du känns precis som min syster, jag kommer ihåg alla minnen med dig, dom är så underbara, bland de bästa i mitt liv. Du är också en av dom som muntrat upp mig när jag behöver! Du har hjälpt mig genom en svår period. Det ska du veta att jag är väldigt tacksam för. jag är stolt över dig syrran! ♥ Teodor Arenäs, min lilla lustikurre, en super grabb med temprament, verkar gå igenom väldigt mycket, det var väldigt länge sen vi träffades och jag saknar dig verkligen, lägret är oföglömligt som när jag skrev på din rygg och vi hade en plan om emanuel och när vi badade och du sprutade vatten, när vi satt och pussade på dig och jag ville att du skulle vara tyst! Det va helt amazing!! Du är verkligen en underbar människa för förtjänar allt bra på denna jorden!! ♥ Emma Johansson, en bra sann vän som är super och är rolig att vara med! kommer ihåg tiderna på Ljunga, men dom är som bortbåsta, vi båda har förändrats.. både bra och dåligt, men vi pratar ftr och är väl lite ibland, jag ville bara att du skulle veta att jag älskar dig!! ♥ Emma Johansson (vrigstad) enn jävligt fin tjej som jag tyvärr inte har varit med men jag hoppas vi ska träffas ngn dag snart! Du har fixat ngn av mina header.. och du är verkligen jätte snäll. Jag skulle väldigt gärna lära känna dig mer!♥ Line Filipsson, en toppen tjej som vet vad ordet vänskap betyder, du är rolig och söt och jag hoppas vi träffas snart känns som om det kommer klicka rätt bra mellan oss vännen! Tycker om dejj!♥ Emmie Sandahl, min bästavän, som verkligen bryr sig om mig, ringer när man behöver och stället upp. Jag kommer ihåg minnena med dig, dom är otoligt bra! Jag skulle vilja att vi skulle träffas oftare. Det tycket jag att vi får fixa, visst vi går i samma klass, men lite mer på fritiden. jag tycker verkligen om du bästavän, dör du dör jag med dig! ♥ Lovisa Moberg, en liten söt tjej som jag inte spenderar så mycke tid med, men vi har några minnen som på lucian i vintras.. vi har bråkat en gång men de har ju löst sig. Vi har rätt mycket gemensamt och det känns som om man säger något till dig så stannar de där. Du är en otroligtbra vän! Loveya!♥ Tini Huynh, en liten konstig krabat med 2 ben. Nej men du är en sann vän som jag klickade direkt för.. kan verkligen lita på dejj.  du är underbar tjejjen. Loveu!♥ Emelie Spets, älskling, du är en super fin tjej som gillar att skratta och alltid lyssnar, jag kom ihåg att jag va ledsen och du lyssnade på mig, den dagen kommer jag aldrig glömma, jag klarar mig inte utan dig du är som luft i mina lungor, klarar mig nt utan dig, älskar dig!!♥ Christian Gustafsson, min härliga lilla grabb, träffade dig på mejjan´, vi började snacka och de klickade mellan oss direkt, du bryr dig alltid, och vi kan verkligen prata med varandra, jag tycker verkligen om dig!♥ Dave Nilsson, en cool liten kille, som är större än mig, sjukt bra på gitarr och sjunger bra! Lärde känna dig genom msn 2007, sen började jag på Hofgård då fick vi kontakt igen, du är en sjukt bra kille, hoppas du vet de!♥ David Andersson, en trög kille jag lärde känna genom fb, fick ditt nr och allt, vi pratar som om vi alltid kännt varandra, du ser väldigt bra ut och jaa. Jag hoppas vi kan bli lite närmare vänner.♥ Elin Marias, du är en supertjej som jag känt väldigt länge, vi va bästavänner när jag bodde i rövik efter de tappade vi kontakten men sen fick vi upp kontakten på bdb igen, vi började rida i samma stall..och jag tycker verkligen att vi har hittat varandra igen!! I like you !♥ Ellen Olsson, en söt blyg tjej som jag tycker om men skulle vilja lära känna mer, vi har rätt kul när vi skriver men vi har aldrig träffats bara i skolan, men du verkar vara en kanon tjej iaf!♥ Amanda Gustavsson, haha mina bästis! Hahah du är sjukt rolig, men kan också bli arg, rider sjukt bra och har en sjukt fin häst! Vi har väl ett par minnen tsm, när vi ridit sovit i stallet, osv.. ♥ Jessica Hansson, min lilla ängel, träffade dig sommaren 2010 på lägret, först gillade jag inte dig alls, men sen i mitten av veckan kallade du mig ditt lilla barn osv, du va verkligen jätte mysig, du känns som den systern jag nt fick, jag älskar dig 100000 varv runt jorden och tbx igen!♥ Emelie Hallbäck, en superbra chey, även min "mamma" vi träffades också på lägret 2010, det va så jävla svårt att lämna dig, hoppas verkligen vi kan ses i sommar, igen.. va ju på viss men då va du nt där och då va du sjuk och när jag åkt, kom du och ringde mig och då kom du för min skull, men då hade vi åkt. Man jag älskar dig mimmii!♥ Linn Törnkvist, en kaxig bajsig människa som verkar lite bitchig, hha. Vi har bara träffats en gång vi käkade pizza va ut och gick lite och va hemma hos mig, ja jag tycker om dig som jag knr dig men skulle gärna lära känna dig lite mer, ditt liv verkar nt alltid så lätt, därför ska vi hjälpa varandra! jag gillar dig!♥ Amir Basem, en härlig kille, som jag hjälpt med mycke, som känns som en väldigt bra vän, även gillat dig merän som kompis och de vet du.. men aah, du ser väl bra ut.. och du är verkligen en bra vän, jag tycker om dig, vännen!♥ Judith Svensson, en super gullig tjej som verkigen ställer upp har allt påplats som verkar vilja allas bästa! Du är en underbar person som jag träffat några gånger tycker vi bör umgås mer. Du är en av de bästa så du vet de! jag älskar dig!♥ Daniel Andersson, en super kille som jag vill lära känna mer! :) Jakob Lundkvist, en super söt gullig kille, varit med några ggr och jätte trevlig och snäll.. super gullig även kallad Jacko som påminner om vår gamla hund haha! :)♥ har andra jätte bra vänner också som tex, Carlo Khosaba, Fredrika eriksson, Ninnie Nilsson, Emmy Rehn, Monika Mindic, Ghazi Al badri, Abdulhai Abdulhai Issam ja lite så, orkar nt skriva text om alla!! Men har ännu fler vänner! Men jag tycker om er alla!♥♥♥

Oh my god.

Red barbacka på calliam innan... Han stuttsade runt massa men galopperade iaf det gick väl bra ska hem nu.. Pusshej

Om du va min....

Hej bloggar från Idas mobil. Sov i stugan inatt och kom dit typ halv 10 igår vi fixade ström och allt. Käkade och lite sen la vi oss, vaknade typ kl 9 käkade och fixade mig gick promenad med saga oså de va rätt nice sen t sävsjö hämtade ridkläder sen t Ida åker nog till stallet med kort byxor idag.. Pallar nr skriva mer pusshaj!

you make me feel..

hej! dagen har varit bra, vaknad med ida fixade oss käkade oså.. sen gick vi påskkärringar med saga och axel ( vi klädde nt ut oss!!) iaf sen fick vi lite godis oså.. sen käkade jag sen gick hon hem sen åkte jag med sandra och saga till nässjö kom nyss hem ska åka till stugan och sova där, hoppas ngn kul vill snacka tfn ikv? pusshej! <3

Minne med ida pluttan! :)


this i real

hej hann inte blogga tidigare men va ute hos johannas syster monika idag och red mirana och mirran barbacka i paddocken. Johanna sov ju hos mig inatt.. Iaf vi körde Tage lite med det gick kalas bra! Vi fick käka där och allt.. Fick glass med när jag kom hem sp bytte jag om och så mötte jag ida vid bibblan jag mötte på kevin.J, dogge,wille och amir och sen träffade jag My lite och sen så när vi hade handlat kom Abdulhai och Ghazi och pratade på oss.. Sen gick vi hem snackade oså sen snackade vi i tfn med olof och kollade på bigbrother.. Ska sova nu.. Natt! <3

i'm singing hooaa i love you..

hej igår färgade jag ju håret blev rätt nöjd! Det gick bra i stallet red calle ut och calliam i paddocken skrittade på snöflingan.. Samma sak idag fast hoppade med calle och red ut p calliam red siesta med och snöflingan..toppenbra.. Fixade och duschade minihäst.. Stora och små misstag men vi fick pizza och 100 kr var för de hästen va galen!! Iaf sov hos johanna igår och inatt sover hon hos mig! Va ned jacko och danne innan sen kom stina fick mina nycklar och snackade lite då gömde sig små pojkarna.. Va med domm till kvart i 11 sen testade vi klänningar osv.. Nu ska vi sovaa.. För jacko sover redan :( pusshej <3

How you remind me?

hej i lördags va jag ju hos johanna tog ju bussen dit, rätt så nice.. vi red först Calliam och Siesta.. det gick bra, vi red i paddocken calliam fick springa av sig lite upp för backen! Sen tog vi in Snöflingan hon fick springa med sadel och träns i paddocken hon hoppade lite. så stolt över henne! Sen hoppade jag upp skrittade lite det gick jätte bra. ´Sen tog vi in Calle och Chaneira.. red barbacka blev mest skritt men lite trav och galopp oså sen sov jag typ liggande på Calle och smsade med Jakob.. Sen borstade vi två nya hästar som kommit dit.. dom va jävligt ovårdade.. klippte man och svans.. svansarna va fulla med bajs vi tvättade och borstade dom as länge! Sen gick vi in och käkade spelade spel och snackade en massa. Va vaknade till typ halv 4. För då hade Jakobs mobil dött. så vi sov med. Vaknade kl halv 10 och johanna halv 11.. snackade lite och fixade oss gick ner till stallet skulle hämta calle och Chaniera dom låg ner så stod och myste lite med dom.. Sen klippte vi calles och Chanieras svans också jag klippte calles man lite med. Vi red ut det gick väl rätt okej.. heheh.. Svampade av dom och sen gick jag in i hagen gosade lite med Calliam sen kom jonas och hämtade mig och Johanna och vi va hos mig va ute lite också.. sen åkte hon hem typ kvart i 7. Då fixade jag mig och gick till Hofgård och träffade Danne och Jakob, vi gick lite runt eksjöhovgårdssjön sen kom Ted och frågade om jag ville med tilll stan men jag fortsatte gå med Danne och jakob. Sen Kramade Jakob om mig för att jag frös.. gulligt! Va typ hemma kl 10 och käkade och kollade de sista på bigbrother. (: Somnade typ kl 11. Va as trött. Nu kommer snart Ajla och Lejla så färgar vi håret!! Sen senare stallet sen träffa Jacko ( Jakob) :D <3


you can stand beside me..

Hej, dagen igår på mejjan va väl rätt okej med lite tåprar i skiten, i början va de skit kul med Lejla, Ajla, Edvina , Aldina och Ariyeta(stavning) skrattade sönder oss och skämmde ut mig först för alla vid kiosken för jag slog i en sak sen för dave för jag höll på att trilla på han sen för alla vid klätterväggen för att jag skrek för att dom kittlade mig, och danna och alla va där. Sen blev jag lite ledsen för en sak och ajla med.. :( Så kanske nt va världens bästa.. men gick hem med tini och lovisa snackade lite.. sen kom jag hem och spelade på min nya gitarr .. Sen somnade jag typ vid halv 1. Vaknade idag typ halv 11.. snackade med ida spelade gitarr, duschade osv.. fixade mig nyss ska sanrt ner till stationen då åker jag till vrigstad där Anna hämtar mig med mobedbil. Sen sover jag hos Johanna inatt ingen uppdatering. Pusshej! :)

hahah ullaredströjan :D

ser du stjärnan i de blå..

Hej, påsklov snart, fyfan va gött. Har typ bara en och en halv timme till.  Sen påsklov i 10 dagar. Har biologi nu.. är färdig och har mile, segt som fan. men iaf.. ska hämta gitarr i nässjö sen, slipper tänka på de mer, och sen på söndag ska jag färga håret, hoppas det blir bra!! Ikv blire mejjan med Ajla och lejla. Det blir nog bra ska vi se. Pallar nt bloga mer. Pusshej.

don't hurt me.

Hej! Kvällen igår blev bäst kollade på en show med Tini och ida hoffbäck.. sen va vi med Emelie, Veronica, Lovisa och Judith oså. Det va skit najjs! Lovisa och jag snackade mycket på vägen hem!
Dagen i skolan idag har varit bra, kollade klart på askungen. Sen hade vi idrott och jag sträckte min mage, man bah: great! Iaf.. sen stannade lejla ajla och jag kvar i skolan för att jag tappat min nyckel! och va tvungen att ha min jacka.. och sen kom jag hem fixade lite och käkade sen bytte jag om gick till busstationen men Tini, åkte med fel buss men kom fram fortare. och slapp stanna i vrigstad. iaf.. sen red vi jag red calliam och hon red Siesta och Johanna red med, calliam va lite vild. Iaf.. sen tog vi in snöflingan lite oså.. och satte på henne sadel och träns för första gången och lät henne gå lös med de i paddocken ( utan tyglar!!) Det gick väl bra,, bara de att hon bet mig i benet det gjorde asont men jag skrattade såklart.  Sen käkade vi lite hos johanna sen kom Jonas och hämtade oss, kom nyss hem ska hoppa in i duschen men va ju tvungen att blogga innan hahaha! (aa
pusshej.

Snöflingan som låg ner i hagen en morgon :) <3



i don't know where I'm going..

hej! bloggen dampade igår.. men jag red iaf calliam barbacka på en gräsplan skrittade mest men travade lite oså. Sen fick jag ett påskägg av johanna. tack vännen! Sen följde jag med ida hem och käkade chokladboll hjälpte henne och plugga och dansade dansmatta. Gud va dåligt jag har blivit. Iaf... sen fixade jag hemma lite och sen gick jag till shell och laddade på mobilen och duschade.. sen bigbrother såklart!

Idag gick skolan bra, hade matteprov på morronen, det gick bra, sen hade vi gympa jag bytte om och allt men sen skulle jag nt va med där. jag skulle t skolskötelskan så fick byta om igen pratade om hälsa oså med några i klassen, fick en tid efter påsklovet.. då jag ska väga mig, och mäta mig osv.. sen hade vi svenska kollade på askungen, sen lunch, sen engelska.. sen elevensval ajla och jag skulle egentligen till fysiken men sen gick vi till musiken efter ett pass gick vi in tilll Ghazi och Avdyl och Trung.. bara för dom villle att jag skulle med in.. sen hängde ajla på senare kom angelica och lejla in med. Sen satt Dave i musiksalen och då frågade jag om hans nummer, stolt. HHAHA. hejdå. (:



you don't know.

Hej! Dagen har varit helt okej, fått lite "grattis i efterskott" hehe. Iaf.. jag börja tänka på att jag fick VG på fysiken! Jätte nöjd. Iaf idag kl 20 i 3 åkte Ida och jag med bussen till Ga:hjälmseryd, då träffar jag Amir och Avdyl och avdyl ska med samma buss som jag sen ska vi hoppa i vrigstad för att byta buss.. då ser jag dave ida bah: " de ser ut som Dave" jag bah " de är Dave" oså vinkade jag.. han stod oså och väntade på ngt..? Iaf.. sen åkte vi vidare till ga:hjälmseryd 20 min efter tog in hästarna oså red på en åker med Calle rejsade lite men arbetade oså. Tack galopp upp för lite backar. Det gillades av Calle.

you call me crazy..

hej, fyller 14 idag! Skolan idag va helt okej, fick paket av angelica och amanda, ansiktsmask, nagellack och ett halsband, tack till er båda, fick paket av Ida fick 100 kr.. tack! Sen fick jag ett annat paket i skolan som det inte stod vem de va ifrån men de va en sak. Iaf.. sen efter skolan va vi på shell sen kom ida i en bil och hon gick med oss hem va med henne lite, käkade osv, mamma kom fick godis och parfym ( redan fått lite av henne) sen ska jag få mer paket sen.. snart hoppas jag väl?Iaf, fikade nyss gottit, sen ska jag duscha oså med. HAHAHAHHA! skämmde ut mig innan vid gungan när jag sprang rätt in i en stolpe när Jacob kom!  hahah elller vad sgr du ida-plutt!´?

Aja palllar nt skriva mer. pusshej.


inside of a rose.

Hej! Dagen idag och igår har varit bäääst!! Åkte till Johanna och då byggde vi upp bana och då va paddocken harvad! Och sen fixade vi hästarna borstade Calle as noga och använde ryktsten! Sen red vi hoppade typ lite sen hoppade jag banan en gång sen red vi ut lite och johanna och jag körde en lång galoppsträcka, han verkligen sprang! Sen tog vi in snöflingan och Calliam, vi släppte lös Snöflingan i paddocken och lät henne springa hon är typ 3.. iaf.. sen tog vi ut callliam och släppte ut snöflingan och då löshoppade vi calliam ca 110 cm! Sen käkade vi och spelade spel och massa!! Sen idag vaknade vi typ kl 10.. och då käkade vi oss och fixade oss sen gick vi ut till stallet hämtade hästarna, fixade dom och red ut en rätt lång runda, de va as kul med mycket galopp! Calle va verkligen jätte fin! Sen ville jag duscha callle och då duschade vi alla hästar! Sen tog jag in Calliam och då fick hästarna stå inne poch torka lite. och d¨å fixade jag han också sen red jag han i paddocken det gick jätte bra, han va tittig och stuttsig men hoppade lite hoppade typ 80 cm.. han hoppar lite konstig men träning som gäller, sen åkte vi hem till Idas farmor käkade och tog en massa kort.. kommer ett smakprov från dagen!!!

Calliam!



Klaga inte på sitsen han sl'ängde sig så jag tappade faktiskt balansen!



Ida har tagit denna!










palla.
Men pusshej.

i hope you understand.

Hej kvällen igår va såå jävla lyckad, ajla och lejla kom hit kl 5 typ jag fick pengar och godis av dom. Tack så jätte mycket! Sen satt vi och snackade och lyssnade på musik sen gick vi och köpte en sak sen fixade vi håret sen åt vi sen fixade vi oss och tog en jävla massa kort. Kommer ut ngn dag! Sen fixade lejla mitt hår så det blev lockigt där fram, medans vi kollade på talang, sen gick vi till mejjan va där till kvart över 12, snackade massa med Toffe, Robin Adén, Jacob, emmie och lite så. danna va där med... sen tog de en kvart för dom att göra min milchake så jag fick ta godis! Sen så gick vi hem och ksrek hela vägen hm va ute till typ kl 1... sen höll vi på att kissa ner oss när en bil kom och vi hoppade över busak och staket. Iaf sen satt vi vid facebook lite sen fixxade Lejla och jag massa frisyrer och ajla tog massa kort på oss, sen somnade vi kl 5.. eller ajla sov redan kl 3. Sen vaknade vi vid 10 idag, käkade, fixade oss och gick till melins och köpte fika, fikade och sen tog vi kort ute igen. Så vi lär ha tagit en jäääävla massa kort, och dom vill jag ha allihopa!! iaf snart ska jag till ga:hjälmseryd med ida och där sover jag inatt, ingen mer uppdatering här. Puss!

Hej!

Hej, dagen har varit helt okej, sovmorgon vaknade typ 8.. yeyey. Sen hade vi hemkunskap, och vet ni jag blev med lejla igen!!! Sen håltimma lejla och jag gick hem till mig och fixade håret och spelade lite gitarr osv..Sen till skolan käkade lite oså sen biologi och kemi, sen data lejla och jag jobbade tsm. Sen gick vi hem tsm i regnet, sen packade jag och allt, sen kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag här, ajla och Lejla kommer kl 5, vi ska fota, fixa oss, gå till mejjan, käka, kolla film och blablabla, Angelica ska va här en timme med. Ajla och Lejla sover här inatt, ska va till mejjan från 9 till 12-halv 1! (:

Nu ska jag fixa lite tills tjejjerna kommer!!
Pusshej!

fuck you!!

precis när de började förstörde du de! Jag har en plats i mitt hjärta. Den är tom. Vill du flytta in?

min läpp- aj.

Hej. skolan gick väl bra, hade idrott Lejla och jag dansade med Anton.P.. hahah han är störd. Sen stod Hasseboi i köket och va lite extra blöt. Jag hade tänkt att åka ut till ga:hjälmseryd.. men det blir nog inte så för johanna svarar nt och jag har lite att göra. tyvärr. Hade gärna ridit min plutt men aah... vet nt vad jag ska hitta på måste ner till bibblan och lämna tbx mina och idas böcker. men först måste hennes utveckligs"törd"samtal sluta.. daaahmp. xD

Epic fail.

skolshowen idag igen!

Hej skolshowen va as bra igår, fick ju se den idag igen fast i skolan, haft en rätt chill dag!! Dave va bäst på gitarr och han sjöng grymt gulligt. Du är bäst vännen! Det är min tuuuurdag idag! Det gick kanon att rida calle med red barbacka, red lite på siesta och schaneira. Det gick väl bra. Sen ville jag att en skulle va inne på fb och de han h*n. och sen va de 2 andra saker som hände, (aa aja jag ska göra mat nu, ensam hemma. chillidill! :D<3Pusshej.


Kulturhuset ikv!!

hej, dagen har varit helt okej.. skolan gick väl bra, jag skrämde olof, precis när jag hoppat upp på skåpet och jag sgr, jag vill sitta här när dom kommer ut precis då öppnar olof dörren och bah" jäävr va rädd jag blev" och då kommer kamme där och kollar ut, han va mattant idag. snyggooo. eller, ne. När jag kom hem fixade jag lite sen gjorde jag mat och käkade, förde precis över lite bilder till datorn, så har bilder sen igår när vi red.. här kommer ett smak prov. <:

Barbacka riiider jag uutan skooor.Nananna~













Orkar nt mer.. (aa fick inte alls bra bilder. men skit samma.

Ska till kulturhuset med mina tjejer sen, kommer bilder på de me!!
Puss.



calle, bästahäst!

hej! Skolan gick bra. Hade mile på svenskan och de va min otursdag idag.. Åkte till stallet efter skolan, red såklart min lilla calle, han va as skitig. Iaf så red vi ut en kort runda, skrittade och travade lite med, galopperade lite på en åker och sista sträckan till stallet men de va bara jag som gallopperade, hoppade lite smått, sen tog vi av sadlarna och red lite barbacka, hoppade 60.. De va as kul. På torsdag ska jag till stallet igen. Iaf, sen till hagen red vi med grimma och grimskaft de gick kalas bra, så stolt över min plutt. Calle är verkligen bäst. Orkar nt skriva mer, snart bigbrother ochduscha! :) <3 pusshej.

bigbrother.

en mindre i bigbrother huset. Blev vanessa som åkte.. Va hos ida idag kollade skräckis och hade lite vattenkrig. Ahh.. De va toppen. Sen ska jag kanske ner till ga:hjälmseryd imorn, hoppas stiiiina kan hämta. Pusshej.!<3

Hej!!!

Hej, jag vaknade typ kl halv 12 idag. Spelade på mobilen och käkade sen kollade jag tv sen duschade jag och fixade mig oså satte jag mig här!! Mamma kommer hem typ om 1 och en halv timme, och då ska vi käka sen ska jag hem! Får väl se vad jag hittar på då!!

Hahah, Lejla.. du vet igår när du skrev " han skrev bara okej;)" så trodde jag du menade att olof skrev de.. de va drf men sen när ajla sa att de va david som skrev de fattade jag,hahaa de blev lite fel.. för prc när du skrev de ringde olof xD

Iaf.. jag har precis ingenting att göra. imorn ska jag nog ut till ga:hjälmseryd. Rida min underbara Calle som jag ska börja tävla på när jag tränat upp han igen!!
Hejsvejjs!♥

Ny designe!

Hej, fixade en annan header, tröttnade på den andra, men denna är helt fail. Men vafan de är min blogg, då ser min header ut som den vill. Och angelica, du brukar kommentera andra headers som lejlas och ajlas OCH min och idas. Så ska du säga ngt om denna håll det för dig själv ist, är trött på att du bryr dig om min header, isf läs nt min blogg. Iaf, det är Calle på bilderna..<3

hejsvejs

Vakna sent är chill!!

Hej, snackade med Olof i typ en timme igår och skrev med Ogge, och med två engelska, jag skämde ut mig lite. Iaf jag somnade typ kl halv 1 då hade jag typ inget att göra så la mig i soffan hos mamma och somnade. Vaknade typ för 20 minuter sen läste tidningen, sen käkade jag lite sen satte jag mig här eftersom jag ska kolla på bigbrother avsnittet som jag missade igår, men just nu sitter jag och lyssnar på musik och bloggar då ;) DAvid och jag har inte skrivit på as länge, ajla...? svarade han igår? Kommentera ja eller nej!!

Jag älskar dig Ajla plutt!<3'

Hejsvejs.

Grattis moorschan,

Hej! Dagen har varit helt okej typ, gick bara två lektioner, hade teori på HK:n med.. Sen hade vi håltimma sen slutade jag för jag skulle fira mamma duschade och fixade mig och saga klippte henne lite med. Sen åkte vi till mamma firade henne åt mat och lite sånt, va ute med Saga och Lovisa. Det va rätt niice, om 25 minuter börjar Talang.. Asaniiice. Robbin och Elena och charlotte firade mig idag fick 450 kr samanlagt, nt jätte mycket men ändå de har nt så mycke pengar så jag är tacksam, fick lite saker av mamma med, typ underkläder, en tröja, 2 böcker, örhängen och en liten gullig ask. Ska få pengar av henne med men fick nt de idag. Eller så ska hon och Sandra köpa en sak tillsammans eller om dom ska köpa de själva så skulle hon ge mig pengar eller va hon sa.. Iaf.. Angelica.. jag läste de i tidningen idag om adam och mohammed xDD
Hejsvejs.

Ojdå liten bild. Men han äe ego.


RSS 2.0