just idag..

när de har skräck tema på bigbrother, just då sitter jag ensam och kollar, vågar nt gå upp och sover i soffan ist. Imorn äre 1:a april! Assnice.luras lite. Några som ska fira mig, mamma fyller år. Ahh. Nästa helg ska jag sova hos johanna med ida ska käka god mat och massa kul och rida massa hästar, hur nice som helst... :D gosignatt!

calleeee <3<3<3

hej! Skolan orkar jag nt berätta om. Men efter skolan följde angelica med mig hem ene sväng sen kom ida då va alla tre. Sen skulle angelica hem, då käkade vi ida gjorde matteläxan sen bytte vi om åkte till stallet va där typ kl halv 6! Sen fick jag rida calle ist! så fixade han lite red i paddocken och johanna ville hoppa så vi gjorde de med, fast jag ville rida ut .-. Iaf så hoppade vi och calle vägrade bara en gång, och rev aldrig, as nöjd med honom hoppadee rätt myvke men de regnade as mycke men de hindrade mig nt, sen efter calles ridtur så fick jag rida bamse lite fet som en gris men as kul att rida på! Juste.. Träffade stephanie också asnice. Ska börja träna calle så jag ska tävla han sen, fatta va rologt!! hejsvejs!

happy face!

Hej, snackade nyss med Ida pluttan, hon äe med sjuuk. Krya snutt. Ska t skolan imorn mår bättre nu, snackade med Johanna innan så ida och jag kan åka ut och rida hos dom imorn, då ska jag rida travare igen :D Ska kanske hoppa igen, för de är ju nt samma häst. Johanna ska nog rida med oss, hon har nog lite bättre koll än sin mamma som sätter de som ska va fram på täcket på sidan? xD Ska kanske fråga om jag få rida en adenner :D kommer bli as kul! Jag är så taggad!Jag hoppas jag gillar travaren så jag kan börja ta hand om den! Jag sitter och väntar på maten.. ska bli mumma har nt ätit på 22 timmar. HAH (: Nu ska jag dö lite. För min tumme göööör ooont! :(

Hejsvejs.

Asgarv.


Ska kanske rida imorn!

ska nog rida i morn ska rida hästen som nt är inriden och en annan häst för den vita hädten va inget för mig liten och tjcok och dålig på att hoppa, nae. Jag vil ha en stor heest. Så ska rida på en korsning mellan fjoring och varmblod! :D Sen hästen som nt är inriden sen får vi se om jag hinner rida en adenner oså! :D Pusshejj.


AAAAAAAAJJJJJJJJJJ!

Fuck, jag har jäääävligt ont i min tumme!! :(





Saga bah: men ina, har din mamma inte ärt dig att man nt ska leka med knivar.
hHAHAH!
Asså jag skulle skära i en sak sen slant kniven och detta hände! bajsont.

sjuk

hej, denna dagen suger min kuk. Svårt för att jag nt har ngn. Men jag är sjuk. Vaknade typ kl 6 men sen mådde jag skit sen vaknade jag halv 7 då ropar sandra att jag ska gå upp men jag mår ftr nt bra sen vaknar jag kl halv 8 av att barnen skriker sen ringer lejla mig kl 8. Och då vaknar jag igen, sen vaknar jag kl 10 av att sandra och sanna är där nere och babblar, och då kunde jag nt somna om men de va skönt att sova. För i helgen gick jag upp kl 5 en dag och kl 9 den andra dagen.. Så jag behövde sova... Sen ville jag nt gå ner för att sanna va där, men då kmr dom upp och jag låg under täcket hon bah: är jon nt här? Sandra bah: hon sover väl jag kollar upp och då börjar som skratta elakingar. Men nu ska jag dö, pusshej.

hate how much i love you boy.

hej, dagen har varit rätt okej.. fick G på provet (engelska) hade fysik prov som verkade gå rätt bra! efter skolan fixade jag lite hemma. Sen hängde jag med och kollade på sagas barngympa sen käkade jag sen kom ajla och lejla och jonas stämde lejlas nya vackra*dregel* gitarr! Sjukt aviis! Tur att jagh snart får en likadan. Och nu vet jag att jag får pirca mig med, gör nog de i eksjö :D i navlen då! Kkänner mig wb lejla med gitarr och navelpircing, men har alltid velat ha en svart gitarr. Och de med navelpircing, de är motbjudande. ;) haha pusshej!

Hej!

Puuuh, kom precis in från stallet jonas körde oss dit när vi kom dit va hästarna redan inne.. borstade och fixade sen fick jag byta sadel, sadelgjord fixa stigbyglar och samma visa på dne hästen ida skulle ha och träns och allt fick jag byta för hon som visade oss allt visste inte vem som va vems saker.. iaf, red den vita hästen hon visste inte vad den hette men de va vä typ maxad C skulle jag gissa på eller liten D.. iaf den va as seg och gfaloppen ska vi inte ens prata om.. hoppade lite den red typ 2 hinder och hoppade 2 bra. Fick rida calle lite med i slutet det gick kalas bra att hoppa första gången-vägrade han andra gg-rivning 3:dje-6:te gången bra! 7:de gången gick de as bra då kom jag i galopp och han bara flög över, det gick bra galopperade nt så mycke, red typ 20 min och han blev svettig dålig kondis plutten har fått!! aja ska ta mig en dusch. Men ni som läser min blogg, jag har inga pengar på mobilen, så jag kan nt svara.. okej?!

Pusshej..


Jag saknar denna lilla plutt.. Axel E rera.. <'''3


ska t stallet idag.

Hej, skolan idag gick finfint! Va hos mig på håltimman med mina bruudar. Ajla och Lejla fick träffa ett av mina syskon ;) (charlotte) ahh iaf.. jag ska till stallet och "provrida" en häst som jag kanske ska börja rida på ;) Ska troligvis hoppa oså.. ;)

Varit i ullared!!

Hej, dagen har varit jävlig jobbig. Men vaknade typ kl 4 fixade mig oså sen åkte vi t ullared, jag sandra, ida jonas och saga handlade typ..

* jacson jacka
*ridvantar
*ridstrumpor
* Ett par jeans
* några konstiga braller
* underkläder
* sportshorts
*ringar t mig och lejla
* en ring t ajla
* smycken
* en sak t Angelica
*godis
*födelsedagspresent till mamma
*ullareds tröja
* svart kofta
* en sak man har runt halsen när man rider
* sminkväska rosa björn borg..
kommer nt på mer.. men sen va stina här nyss med lite kläder passade nt allt men de mesta!
*5 t-shirtar
* linne
* 2-3 byxor
*skärp
* kortarmad skjorta
* svart tunn jacka
* munktröja
*bh
Så har fått en massa nya kläder, härligt!!
Ska dra och äta ngt nu, pussheii!

Hejsan.

ja, ibland är de sjukt bra att ha Jonas. Fixade ett nytt googlekonto så jag kunde komma in på market, alltså jag har fått en ny mobil. Laddade ner massa spel som jag satt och spelade, ska be jonas stämma gitarren för de är jag för lat för idag mår rent ut sagt pisss! Sen ska jag spela lite gitarr, köka ngt, duscha kolla på bigbrother och sova. Kommer nog inte blogga mer!!


Jag hatar dig.



fuck this day, thanks.

Dagen har varit grymt dålig. Först skolan, slöjd vilket sööög jag kommer aldirg hinna klart med min sak... iaf sen engelskaprov, jag sög som vanligt!! Sen svenska, blev klar med min fabel.. ngt bra iaf.. sen gympa va inte med för hade sjukt ont i huvudet och är as förkyld, och ajla va nt hlr med så vi fick gå t konsum ta kort och gå tbx, joel, olof.s viola och ngra andra va vid kristna och skrek.. sen kollade vi på olofs och deras lektion.. sen käkade vi fick ngn jävligt bäig soppa och en hård voffla, lär er laga rektig GOD mat. Iaf sen so, hade mile idag igen sen anette och då höll timo och dogge på och säga att jag va snygg och satt och stirrade på mig och gav mig komlimanger.. sen albin försökte ta alla mina saker och anette fick damp. HAHHa som jag. Fick skjutts hem av lejla och ajlas pappa. Sen käkade jag rikitg mat och lekte med barnen va ut och fotade lite oså!! kanske kan lägga in bilder senare eller imorn. Pusshej.

Bjuder stoooort!


vi får se..

hur lång tid de tar.. Hur länge jag orkar... Hur länge jag vill.. Hur länge du vill.. När de nt blir som vi tänkt oss... Fuck my life. Godnatt, fast de. Bigbrother sen såva.

ida ska klippa sig idag!!

Hej. Ska med Ida och t frisören snart, städade lite nyss oså. Käkade och blaa. Va i skolan innan fysiken va inställd. Sen plus att ina Lundkvists mamma ska vara våran klassasistent för våran klass är för jobbig eller ngt...? Iaf så gillar jag nt seeaa. " bara lejla som fattar" Elller jag gillan den.. men aah. Pusshej.



Bakom alla skratt gömmer sig alla tårar...! </3

ååååååååååh.

dagen har arit både bra och dålig. Men Lejla och jag va hos mig på håltimman innan, spelade lite gitarr oså sen fixade vi oss lite, jag såg ut som jag vet nt vad.. Hahah! Klippte henne lite, eller ah tunnade ut hennes lugg och fixaade lite. Sen tbx t skolan hade matte sen religion, och vet ni jag fick 16,5 på provet och G va 18 hahah. Man kunde alltså få 36 poäng och jag fick liksom IG. hahahahhahah mitt först IG. men de va bara religion. HEHEH. Iaf.. hade Mile efter, han va normal idag, tihih. Aja.. jag vill aldrig mer t skolan igen.. fuck.

Pusshej.!

























ite bilder sen rapparna va på mejjan, lovat de läänge tbx. Men aldrig
pallat lägga ut. Detta är bara två tredjedelar typ ;) <3



hur många lingon finns de i världen?

va med ida innan oså, åkte efter de och kollade på bio med saga och sandra, hur många lingon finns de i världen? Den va as bra faktiskt! Kollar på bigbrother men ska ta mig en dusch nu. Puss

Eric Saade!

han är fucking jävla snygg! Snyggast.se!!! grrrr!<333333333333333333333333

Lejla och jag är förlovade! :D

Hej va på mejjan igår med Ajla och Lejla, snackade med Emelie Såets lite. Lovisa va där med. Sen kom ida och Judith snackade en amssa och sjöng singstar, snackade lite med christian och toffe, och Ghazi är läskig. Plus att Linne skrämde livet ur mig och Ajla och Lejla blev rädd för att vi skrek. HAHAH gick hem t ida och hämtade henne hon sov hos mig vi nördade oss lite och jag hade frågestund med David. Sen somnade vi gngn gång vid 1.. Sen vaknade jag upp med plutten brevid mig och inatt sover hon här igen!! VA med Ajla och Lejla innan, va ute lite, va på konsum och köpte drick och sen gick vi t outlet och sen satt vi i ett däck. Vi snackade en massa som vanligt, såg jesper när vi påväg t ida och jag bah"hej jesper" han bah"hej" liksom jag menar han kunde snackat med mig. Han är urgullig!!! Sen va vi med ida lite och gick t skidbacken och kollade lite Ridvanboi va där. Nu kommer nsart ida hit igen ;) gatt! Pusshej. <3

hon gör mig till en idiot.

fanfanfan! nu tänker jag på allt, som stina undrar finns de svarta änglar? Jag tänker på de som hände igår. Asså mitt liv, kommer bli de värsta någonsin, jag är så osäker på mitt liv jag dumpade Olof igår lite för att jag gillade en anna mer och et nt om jag ngn gång va riktigt kär.. Men jag är nt kär i den andra kille, jag har lite kontakt med han oså, men efter rahmat och jag gjorde slut så har allt blivit upponer, vet nr vad jag vill med mitt liv. Just nu vill jag bara dö, eller jag ska till min lilla puff snart och bara pussa på hans muule! :D <3

religionprovet gick skit.

HEJ! Dagen har varit bra, hade gympa och lite körde fotboll de va rätt kul! Sen hade vi religion prov det sög, för jag sög! Iaf.. jag gick hem och nu sitter jag här, ska snart åka och rida på min prins som snart säljs. Älskling..

vi ser as små ut xD


sadface.

allt händer på en gång. Jag orkar nt mer. Tack till Ajla, Angelica och Emmie som lyssnade när jag behövde ni är guld värda!

skolan sög.

skola idag igen först matte hade i en annan sal för att 9:orna hade nationellaproven i den andra salen. Höh. Sen idrott gjorde ett test sen bollekar, då vi hade halvplan bara. Heh. Sen svenska jag glömde säga att jag blev goskänn fick 66 av 85. Jag suger. Men sen lunch och engelska sist s-tid spelade gitarr med ajla och lejla! As nice. Snart ska jag hem till Ida tror jag eller om vi är här. Älskar er flikkor. Pusshej.'

ful bild. Eller jag e ful.


ibland

är de jävligt bra att ha Ida. Hon kom mitt i när jag bråkade med Sandra och Jonas. Toppen tjejjen sover här inatt.. GREAT! <3

är med ida

skolan gick bra, sjukt segt, skämde ut mig för en .. Och olof mobba mig, och mohammed taffsa, perverst. Efter skolan städade jag lite sen kom ida och vi käkade oså. Sen va vi hos hennes mamma lite, sen gick vi hem och sen har i typ seplat gitarr. ;)<3 pusshej. Bloggar från mobilen-ingen bild.

city bajjs

va i stallet innan red i hagen sen red vi ut lite sen skulle vi vända då stegrade city och sparkade oså då hoppade ida av och blev as skrajj. Ahhaah! Fixade lite i paddocken åkte hem t ida käkade och sprlase oså. Sen kom jag hem och duschade. Nu big brother. Pusshej! <3

hemma.!

hej, kom hem för en stund sen skolan gick bra, hade håltimma och då spelade Lejla och jag gitarr litr nice. Övade på låten oså.. Sen hade vi matte, och so.. Ajla och jag körde hänga gubbe och lejla och jag skrev lejla och jag ner svaret på provpappret. prov i religion på torsdag, hehe. nu ska jag byta om sen ska jag till underbaraste ciiiity! :D <3

trötter

vaknade typ 5 över 7.. jag sminkade mig och så ich saga stack ut och hämtade tidningen där eric saade va såklart, ahah. Va uppe och klädde på mig och nu ska jag fixa håret, nt alls taggad att gå t skolan tyska på morgonen med, tummwn ner till de (n' <3 pusshej.

godnatt bloggen.

jag vet, jag har blivit social med att blogga. Men internet på mobilen är nt fel. Ligger i soffan ich smsar med olof. sanna åkte ut från big brother. Hahah! Imorn ska jag åka t stallet direkt efter skolan och rida min plutt. Hoppas han stannar kvar hos oss. Godnatt bloggen. Blir inga bilder. Går nt lägga in från mobilen .-. Puss <3

big brother!

kollar på big brtoher.. De äger. Hoppas Katerina åker ut. Hehe. Pusshej.. Onödigt inlägg xD

olof suger eric saades kuk, mums.

rubriken sgr allt. jag älskar ida. Den du. va med henne innan och bakade, mums. Imorn ska jag rida city, pusshej.

maja seg wennsjö

hahah, maja kmr nt ihåg ett skit sen igår, lyckat (y' iaf så håller jag på och fixar mig, sitter på rummet och väntar på maja hon ska locka mitt hår, sitter o smsar med älsklingen med. Great snart ska vi gå t konsum och hyra film ; ) pusshej. <3

prc vaknat

vaknade prc maja sover ftr. Jag är jävligt ttött, vill t vrigstad men går nog inga bussar, fuck them. Hhehe. Nu sitter jag och och lyssnar på in the club och popular med saga och dampar lite. Gulligt.

eric saade <3

så glad för att eric saade vann, röstade såklart.. Saga och jag skrek as möe.. Hehhh, maja och jag fixade oss och gick ut, träffade ida och angelica, va lite för kul.. Igår vare mejjan och jag maja snackade as möe med christian. Kuligt. Sen körde en på mejjan hem oss, sneel kille. Heheh pusshej<3

aj!

hej, sitter och har sjukt tråkigt! Va med Ajla och Lejla efter skolan käkade pizza. gatt. Iaf sen va vi på banken och där kunde man nt hämta ut papper? Så då måste båda mina föräldrar va med, haaata dom på banken. Hejåhåå. Laddade på mobilen, va på konsum sen gick vi t family house men vi hann inte dit innan deras pappa kom och hämtade oss, åkte hem och blabla bla nu har jag boooring. Pusshej.


Suddig men söt bild på min saknade Jacko.. :''(

Sadlen är sålld!

Hej, dagen har varit helt okej, började med skolan såklart, tråkigt, va nt med på gympan hehe. Eller spelade badminton på andra sidan med Angelica, Allbin och Giji! ;) hade musik på s-tiden as kul vare med brudesen. Åkte t stalllet lite senare och då va de redan mockat så gav han bara lite godis oså.. sen kom Angelica och dom då drygade jag mig med dom sen åkte jag och Angelica hem till mig, hon fick två tröjor och så pluggade vi lite sen kom ngn från jkpg och hämtade min sadel, stod i annonsen billligare vid snabb affär och den kom ut i går kl 23 typ.. heheh. hon fick den för 500. Sen  följde jag Angelica hem. Sen satte jag mig här. ska t duschen sanrt sen plugga llite för provet imorn ;ss <3 har prov och 2 läxor tills imorn det suuger! Hejdå.

Hejdå "vackra" sadel ;)


angelica!

Va med Angelica lite innan vi va på Q8. Sen va vi ute lite träffade Tina snackade med henne en stund sen så gick angelica och jag och kollade in på bibblan, no life. Sen gick jag hem och käkade och duschade. Älskar dig Angelica!
Just nu fixar jag annonsen på blocket.. -.-
Pusshej.


HIttade en jätte gammal bild. MOAHAH!


fettisdagen -.-

Hej, skolan idag va helt okej. Skulle t Olof men hade ingen som kunde hämta.. FUCK. Iaf så va bilden inställd idag, man har alltid tråkigt i skolan, skuölle gått hem t mej. HEH. Sen tyckte olof att jag dissade han för att jag nt ville gå förbi alla där för att ajla jag angelica och Lejla gick och höll i varandra voch villle nt gå över massa ben -.- Men iaf.. käkade en semla innan, de gillas inte. Hehhe fixade lite i källaren. För aa.. snart ska jag lägga ut sadeln på annons. Deni! (:

Pusshej.

Random bild. Men Jespers söndriga trumpinne som han slog av x''D

majawajam..

Hej, kom nyss in har varit med Maja. KUUL. Stina körde oss hem från konsum snäll chey. TACK! Sen va jag med ida i stallet innan och så träffade snuff som snart säljs .. Orkar nt berätta mer, dagen sög iaf.. :DPusshej big brother om 7 min <3

Har varit hos mamma utan data!

Hej ha rnt kunnat blogga. har varit i Eksjö och där va internet pajj. Men träffade Joakim igrå hos mamma han va as full och babblade massa. Han trodde jag va 12 och massa, sen skrev jag ditt fulle fan t han och han bah nu skrev någon jag nt vet vem det är.. sen bah han skrev ditt fulle fan, sen skrev han t mig och frågade vem jag va och hans kompis ringde mig sen kom han t min telefonsvarade och där kom ju min röst och jag bah fuuuuuck. HAHAH! Orkar nt berätta men har varit med ida efter vi kom hem gick med hundarna oså.. (: Sen big brother med först duscha! :D pusshej..


Jag älskar dig hur mycket som helst. Lämna mig inte. Förlåt.

Heeeej!

Hej, jag hann inte blogga igår, va i stallet red City han va lite stållig och gjorde lite som han ville, men galoppen gick jätte bra. Rätt nöjd va jag. Efter stallet förljde jag med Ida hem spelade och käkade, sen hämtade min syster mig, sen Angelica hon sov hos mig igår tills idag. Massa snack.. kollade på big brother med vilket jag alltid gör. Och jonas va liiiite cp. Snackade med 2 tröga boys med. Aja mysig kväll, natt, morgon med Angelica. Fixade henne imorse. Sen gick vi t skolan tråkigt. Efter skolan gick jag hem lite sen gick jag t idas skola. sen åkte vi hem t henne sen åkte vi t konsum sen t mig fikade oså där sen åkte vi hit igen. Ska sova här inatt. Hääääärligt! YEEY!

Imorn får jag skjutts till skolan :D

Pusshej.



Kom nyss hem från stalle.

Hej! Kom nyss in från stallet. Petra hade redan, mockat, gjort hö och vatten.. När jag skulle ta in han såg jag att han haltade och jag bara"nej inte igen" när jag kom ut från hagen bad jag ida hålla i hnm. Såg att han tappat en frem sko och jag bara fitta också! Så borstade lite bara och hjälpte Ida att borsta och lite tränade henne i paddocken, hon va duktig min lillam chey. Nallen med! Just nu sitter jag och stör mig på en männsika!!!!!


jag älsskar dig city.


Stallet snart!

hej hann inte blogga igår. men va iaf med ida och spelade lite på dansmattan och pluggade t kemiprovet och till tyska och engelska...
Idag vare ju skola, de va rätt niiice. Jag skrattade typ ihjäl mig på håltimman, och elaka olof fällde nästan mig. Grr! Elak. Iaf så kom jag hem för en stund sen.. bytte om och nu sitter jag och väntar på att Ida ska komma, då ska jag till stallet och rida min prins. de ni! (: Pusshej.


Bajsbild? FTW.

RSS 2.0