Snuffebus är det bästa som finns.

Nemen heeej. Stallet idag gick bra, fixade allt oså, jag tog in pedita och city och ida Nalle, hämtade även täcket city slängt av sig, HAHAH!? Helt jävla sönder. Iaf borstade och myyyste, sen skulle jag rida barbacka och då tänkte Ida hålla i han, eftersom han alltid går, då gick han på plutten. Och sen fick jag lite dam och sängde mig upp själv ist, lyckat! men iaf, red ju barbacka då och travade och skrittade bara, travade ett bra tag, ville träna balansen lite oså, försökte arbeta pållen med men det gillades inte, men i slutet gick han riktigt fint, lyssnade ju även på musik när jag red.. När jag skrittade av så snackade jag med City, sa att jag aldrig skulle klara mig utan han att jag verkligen älskade han oså, sen när jag skulle hoppa av så kramade jag om honom och hade lust att skrika av lycka för att han är så underbar. Han är det bästa som hänt mig. Jag älskar dig din dunderbara häst. ( det ska stå dunderbara och nt underbara!!) Gick verkligen kalas att rida!! PPOOOSSS.

Du är finast av alla hästar i hela världen.

TJO.

Heej, skolan gick bra, va hemma på h-timman. Ska börja spela elgitarr och nu är Ina glad. va nere och spelade lite nyss och ida plutt kollade på, ska snart t snuffebus. Posshaj.

Bjuder på en sjukt failadbild. Men city är finast iaf.


Stallet va bäst.

Va rätt kul hos Jessica innan, ida fick lite kul saker. Eftr de åkte vi t stallet. Han fick vila idag, men mockade och fixade lite, tog in alla hästar och gullade och bortsade city. Sen åkte vi hem och kollade på film.. hos Idas pappa då alltså, sen gick jag hem och då snackade jag med Olof en stund sen snackade jag med maja nyss, ahahaha. Posshajj.

Zoee och jag. Jag bjuuuder.


Ska snart t Jessica med ida!

Heeej, vaknade typ kl 11 idag, min dröm va nt kul. BAJJJJS. HAHA. Iaf ida och jag kollade på film och lite så sen duschade jag och sminkade mig, sen hämtade idas pappa oss och då åkte vi hem till ida, vi åt lit chokladkolar som vi gjorde igår. Sen duschade hon och jag noppade ögonbrynen och nyss plattade jag håret. det gillas nt, men det är för lockigt för att visas för idas familj. Så snart ska ida jag och hennes pappa åka t Jessica och fira jessica och ida, grreeeeat. Posssshajj..

i källaren

sitter i källaren lyssnar på när Sandra.G spelar elgitarr och Jonas trummor, ida plutt sitter brevid mig. Sandras kille Andreas och syrran är där uppe. Jag börjar få ont i öronen, hahaha. Myssiiigt. Lite suger på att börja med elgitarr ist. ♥

Gör chokladkola helvette..

Heej, dagen har varit rätt bra, vaknade upp med Ida idag, typ kl kvart i 11. Sen fixade vi oss och käkade sen åkte vi t stallet fixade allt och tog int plutten, borstade lite och tränade på att ha boxdörren öppen utan att han skulle gå ut, vilket funkade ett tag iaf, min älskling är duktig. Sen red vi, red i hagen där ingen häst går, skare va de så skrittade bara där, sen gick vi ner t paddocken och travade oså blev till och med lite galopp, han va pigg och rusade typ iväg, lille sötnosen. Efter stallet åkte ida och jag hem till mig skrev ner vad vi skulle handla sen körde jonas oss t affären och då köpte vi saker som vi skulle baka med sen började vi gå hem men sen kom idas farmor och körde oss t idas pappa. Då böjade vi göra chokladkola. Muums. Nu ligger den och svalnar och vi håller på att göra mat, sen käka sen aa.. (: Posshajj. Jonas och dom ska repa ikv btw. Och Sandra.G ska sjunga, äntligen kanske dom slutar tjata på mig, fan.

Posss.


Maja Wennesjö, Jag vet nt hur jag ska förklara hur mycket jag saknar dig.
Alla minnen de finns alltid kvar, ajg kommer nt sluta älska dig, du har din
plats i mitt hjärta och den platsen kommer alltid vara din, ingen kan ta den
ifrån dig. Du har ett hjärta av guld, mitt har hjärta har krossats. Jag älskar dig.



Heeeej!

Hejpådej. Dagen har varit najjs. Vaknade upp med Angelica igår badade vi i bubbelpoolen och lite sånt, Sen idag vaknad vi typ kl 10-11 knk?! Sen käkade vi litesen fixa jag en sak en åkte jag t ida, där fixade jag mig och sen käkade vi kladdkaka. Sen gick vi t busstationen, åkte t vrigstad,, vi gick t olof och isak öppnade jag blev as rädd. HAH. Sminkade olof och isak. Snyggast blev dom, fixade deras hår med, med massaa glitter och skit.19.20 tog vi bussen hem igen. Sen käkade vi nyss och satte oss här.Igår köpte jag föresten två nya tröjor på fameliy house. Provade massa kläder, köte två halsband med. Och igår när Angelica och jag snackade med Olof så satte jag i halsen och kunde inte andas för jag skrattade ihjäl mig. HHAHHAH! Possshaj.

Heej!

Dagen har varit rätt okej, först hade vi slöjd är snart klar md min nässesär! Sen ska jag göra ett par mjukisbyxor. Efter slöjden hade vi engelska, desög. Sen svenska, hade typ läxförhör, undra hur de gick! Sen så gymp, va inte med för jag mådde nt spc bra, tänkte nt ens gå t skolan, men vill nt missa ngt. Sen lunch, sen hade vi typ lite rast, sen so, Thomas tycker jag äger, han skre de på vårat läxförhör jag hade typ skrivit " Jag suuuuugeeer." han skrev - Nej,nej,nej! Du äger!" ahaha snällt. Sen anettes lektion va as kul, fick spela upp vårat drama och jag glömde att de va jag sen sa jag fel och då började angelca och jag skratta sen höll August på och sen garvade allla. Ingen som hörde att jag sa horor, asså de skulle va med i texten. Thaha. Sen vara lut när alla spelat upp. Sen så gick jag hem med Ajla och Lejla oc satte mig här, blir ingen city idag, känns som om jag blev sjuk igår när jag va och kollade på träningen, ska käka sen med Ajla och Lejla och fota och lite sen ska Angelica va med lite med, sen soer jag och Angelica över. jag älskar er brudar! <3
Posshajj.'


Jag villl så gärna ha dig tbx, men det funkar nt. Hur mycket jag än
önskar att alt skulle va som i somras, kommer den drömmern aldrig
bli sann, visst människor ändrar sig, men jag trodde nt vi skulle växa
ifrån varandra, jag trodde att jag mådde som bäst med dig. Men du får
må bra med din nya bästavän. Äkta vänskap rostar aldrig, antar att de
inte va äkta vänskap. jag är ledsen. Men jag kan nt säga att ja hatar dig.
Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Det gör ont att erkänna men det
är slut här......

Statestiken suger.

Hej. Stallet gick bra, fixade osv. se åkte vi t träningen de gick ba tycker jag! Pedita va lite galen, haha! Iaf, fös som in i helvette. Sen efter de åkte jag hem t ida drack varm oboy. Och käkade en macka, sen lyssnade vi på musik och gjorde hennes läxor. Sen kom jag nyss hem, sandra hämtade mig, de är is kallt ute vafan. De suger. Posshaj.

Ego.


hej blogggeeeen!

Tjoo. Dagen har varit rätt tråkig. Skolan sög, gav Olof hans nyckel. HEHE. Sen hade vi matte, och se idrott, vi hade baseboll, och jag behövde nt slå!? För precis när de va min tur va de byte och lektionen sluade, HHAHA. Ägda. IAf de sög, sen svenskan som va sjukt seg, karin är elak. Lånade ny bok med, släng de i din carebox. Iaf sen lunch, englska och s-tid första s-tiden spenderades hos malin, mycke snack och i blev utslängda en minut innan vi slutade och blev nt ens uppskrina. Jävla cp kärring. Sen övade vi på vårt drama lite med. Niice. Gick med Ajla-babe och Lejla-bby hem. Dom kollade hur det blivit nu när de är renoverat, sen spelade jag gitarr, och nu sitter jag här och väntar på mat, sen snuffe och kolla på Annelies träning. GREEEAT :D

Posshaj.

random bild.


HopparN, DansarN och LillerN ( ' :

Tjoo. dagen har varit rätt najjs. Skola som vanligt vilket sög. Rätt bra med klasstid hann öva engelska och tyska vilket va t idag och jag nt övat till. HAHAH. Bilden va kul. Nästa fredag åker timo, jag angelica och några t vetlanda. Iaf, Katrina tyckte jag va duktig , stolt. HAHA. Men iaf, efter skolan gick jag med Lejla hem, hon glömde såklart nyckeln på skåpet, GREAT! Iaf, sen så åkte LillerN och jag t HopparN som va med DansarN.. blablabla. Hopparn är Olof. HEH. DansarN är Hans. HOH. LillerN är Ida. HAH. Efter de så gick vi hem t ida och sen gick jag hem kl 9 typ!? ;) Posshajj.

Ida, jag älskar dig.

Ensam i stallet, mysigt!

Skolan idag gick bra, slutade kl 10 över 2 tror jag? Eftersom sista lektionen va inställd. Gattt. Men ajla Lejla och jag stannade i skolan, Det gjorde emmie med, va lite med henne oså.. efter skolan bytte jag om och åkte t stallet fixade osv, sen tog jag in city jag tänkte nt rida men sen ska jag nt t stallet imorn så då kanske de är bäst jag rider idag tänkte jag. Så jag red i paddocken, de är ju gas halt överallt!? travade och skrittade mest, men galopprade några steg också! han va pigg och glad lite bocksprång. De va as kulll! Snuffe. När jag kom så bytte jag om och fixade håret, sen så åkte jag sandra och carro t vetlande, va innepå lite affärer hittade ett par nya byxor och en ring. Nöjd faktikst. Men sen så handlae vi massa mat, de va mindre kul. Jag kom vilse på ica maxi, HAHHAHAH! Aja, kom nyss in eller för ca 15 minuter sen, ska kanske käka ngt, nt ätit ngt sen kl typ 11 idag? Great! Possshaj.

Tänkte ha denna som header, men bilden blev förliten. :(
Slarvig. Och ful. Men va sur och hatade allt nä jag gjorde den igår.


Ny header igen.

Tog samma header som jag hade på min förra blogg fast gjorde om färgen lite och bytte text, den andra blev faaaail. Men denna ska jag försöka ha ett tag. Iaf.. mitt liv suger. Jag hatar mig själv.. livet har ingen mening. har man rätt att vara arg på sig själv!? fuck.


HEJSAN!

Hej, vaknade för typ 10 minuter sen, va vaken t ca 3 halv 4 igår. Fan va seeegt. Spelade massa gitarr pratade med brossan min och jonas va typ fullll!? Han tog min matta som täcke, och babblade en massa. han vågade till och med sjunga, sen eftersom jag va as trött skrattade jag åt allt, tyckte de va jätte kul när robbin fick öl över hela sig och det såg ut som om han spydde, ahhahah bäst humor! :D Possshajj. <3

Min första snöängel gjordes i stallet.

Ny Header.

Ny header, men blev nt alls nöjd. Men denna får duga ett tag. Ska göra en annorlunda header när jag har tid :D


Imorn har Olof och jag varit tsm i4 veckor.  Grattis t oss! :D

Noel Mikael Jonas Y...

Nu är Noel döpt. grattis eller ngt!? Dopet va rätt okej ändå, sätt och höll i axel under hela tiden i kyrkan sen höll jag i saga och i boken saga grät och axel skrek man bah great..!?När dopet va slut samlades vi i församlingshemmet, käkade och öppnade paket, va ner i "källaren" och dansade streetdance, as kul! Sen fikade vi, jag höll Wilma jätte länge, supeeer mysig är hon. Höll lite i Noel med såklart och snackade om mitt dop, thiih. Men dom är tröga, dom tycker nt jag får bjuda kompisar, jag har bestämt att Angelica och Maja ska va med iaf.. mina bajjbs. Iaf dansade med robbin också, åkte typ in i barnvagnen och fan va vi garvade, Alexander har mig som bakgrunds bild på mobilen, gullliiigulll. Avbeställde den vita klänningen jag skulle haft på skoavslutningen med, ska ha en annan, men önskar mig den av mamma ist! Slipper "slösa" pengar. Iaf inatt ska Lovisa sova hos oss, ska väl se vad jag ska hitta på dra ner t stan med maja kanske!? :)

Posshajj.



jag älskar dig världens bästa vän! <3



´Bara för att jag är hos mmmmmaaammii.

Heej, hej, hej nämen hej?! Sitter hos moschhhhan. Med Alexander och Lovisa och lyssnar lite muusik. va hos dom nyss, najs fan. Eller kanske nt, fast jo. Tihih. Spelade Mario, msp och snackade med Lolof. Min bajjs. Dom gjorde så jag blev vip, tack sötnosar. Imorn äre dop för Noel och då stannar jag hemma efter de.  På söndag åker jag till min älsklingsplutt, även fast jag tycker att Vrigstad suuger! Possshej.¨














Ingen city idag.

Tjoo, skolan idag va rätt okej, snacka om att Elisabeth blev sur när vi kom t ektionen så sent, hon skulle hämta oss, men då satt jag med olof och väntade på att hans lektion skulle börja, "sjöng" ngt han ströde sig på. Thihih. Sen kom vi rätt sent och då blev hon suuuuur. hade iaf teknik i slutet jag limmmmmmmmaade. Gratttis. HAHA. Skrek typ Looooolof as högt ute. Men han hörde inte :''( Plus att 7D kanske nt hinner stå i köket!? Elakt. Iaf, jag ska åka t mamma om typ 50 minuter, då äre olof som gäller.. Kommmmmmer suga fettttttt. kanske träffe eeemmeellliiie. :D Possshajj. <3


Mooobiiilen!!!!!! :''(

Skolaaaan suck.

Heeej. Skolan idag sög. hade nt gjort läxorna ;oo Sen hade vi l'xprov, fina svar jag fick till, muahhaha. Iaf, gympan va rätt rolig. Vi dansade lite osv. Finfin dans vi gjorde av att. Och Folo hoppar högt. Och Hans eter nu DansarN och Folo är hopparN :D efter skolan gick angelica och jag t idas skola, kul. Sen stalllet, red inte idag heller. Men borstade och pysslade. Snackade med Olof oså, sen kom vi inte upp från backen påväg hem från stallet (nn' Maja va här nysss med, Älllllllsssskkkar dig pruuoo! :D <3
Posshaaaj.

Folo bajss.

Lolof är en brun bajskorv. Och mohammed är tbx i klassen föresten, fint att jag kom på de när jag skrev brun bajskorv. HAHAHHAHH! De va ju kul. Jag saknar miiiin maja. Och jag ääääälskar henne. Jag har inga pengar på min mobil. Jag kan nt svara på sms. Jag får nya pengar imorn, olof ringde mig en halvtimme efter 8!? Alltså halv 9!? x) Jag hatar att säga hejdå till lolof när vi snackar. Jag läääängtar tills imorn. Imorn får Mandah galoppera.. Imorn har jag tre läxor.. som jag nt gjort.. elle vafan.. hejdå. Lääääääxooor, här kommer jag! FLÄSKDOOOORIIIIS. Posssshaaj.

Fulbild.


För de är bögarnas fel.

Tjööööbräää. Skolan idag gick bra, Lolof va lite söt. S-tiden klassade nog allt annat. Stallet efter skolan, red inte indag, mockade och fixade, sen lånade pedita min box när annel mockade, borstade pedita och togav täckernna. Kollade på hennes träning sen. Hon red bra, pedita va taggad och tränararen va fakitkst jätte braa. Något jag kan ta del av i min ridning!! Dschade nyss och käkade.. Snart ringer Lolof. :D Yeeeeeey :D<3

Posssshhhhaaaaj.

Old pic- osminkad, ofixad och brunt håååår. Daaaaaammmp.
Olof, jag tilllåter nt dig att kopiera/ printa!!! ;o

Hinner nt blogga.

Förlåt men inte hunnit blogga. Va iaf med olof idag. Thuhi. Även stallinformation i stallet. Red barbacka på plutten, petra höll city när jag hoppad upp, han va snäll att rida, red brevis angelica snackade om massa.. Posshajj. <3

olof är min bajsssss.

Snackade med olof en liiiiten stund nyss, men han skulle käka, så han ska ringa efter, under tiden kanske jag ska öva lite tyska! Har 3 läxor tills imorn men har bara övat på tyskan, plus att jag glömde en bok som jag skulle ha t tyskan i skolan, bajs på den. Bajs på allt. Nu tyska, bayyy! <3

Tjooobre.

För de första är jag en tönt.

För de andra så gick de bra i skolan. Tråååkiga ämnen fan.
För de tredje så red jag nt idag mockade bara och fixade.
Tog in han och borstade lite och gullade, underbara häst.
För de fjärde så får ni liiiiite bilder! ;D<3

Bjuder.


































före.





Efter.






Så nu har ni fått lite bilder sen idag med! Ska byta header till en annan bild så
 länge nu med. <3 posshaj.

Med angelica! :D

Sitter hemma hos mig, och Angelica är med såklart. Hon är lite alach hon tycker jag speglar mig ofta, och det gör jag faktiskt nt!? ;ooo bara efter varje lektion osv.. ;) jag måste faktiskt fixa håret, omen slläng de i er carbox. Ska käka snarttttt, senare blire City, snutttttte! :D <3


Posshaj. <3


Emiiiiiiiiieeee :D <3


Tjooo.

Ska dra iväg till skolan snart, vaknade kl 6 idag men somnade om och vaknade kvart i 7 för underbara lejla ringde! :D <3 Tack bejb. Dagen börjar med tyska, fan va tråkigt. Posshajj. <3

Har headern tills jag tar mig till att göra en ny. :)

Bjuder stort,


Lite lite bilder.

Lite bilder sen igår och idag i stallet.







BJUUUUUDER.



Här dansar man, ?!





























Orkar nt ladda upp fler. Hejjjjdå. Posshajj,<3



Statestiken gå upp! :D

Statestiken går iaf upp nu, känns bra. Vill nt ha typ 3 läsare, man bah,, ehh great. Nu sitter jag och väntar på att ida ska komma hem, för så ska jag troligtvis börja med min header, duschade nyss och kladdade lite i en bok, skojjjjj vare. Imorn äre  skola igen, ändå lite kul tycker jag! :) Ska snart käka lite, sen så hoppas jag ida är hemma, skulle vilja lägga mig kl 9 idag, me telefonen lockar allltid.. bajs. Kommer trolivtvis upp imorgon eftersom sandra ska åka till jobbet, då tvingar jag mig upp kvart i 6, jag måste verkligen fixa mig låååångsamt ibland. HAHHA. Ngn gång vill jag med va fin!? ;ooo







Satt och fick ett leende på läpparna.. hHAHAH. förra gången vi hade kemiii.
Pusshej.

Kvällen blev rätt lyckad igår.

Kvällen blev rätt lyckad igår, red ju igår också Snuffe va piiiiiggg. Iaf, duschade när vi kom hem och fixade mig sen kom dom och vi hade balongkrig!? HAHA! Sen käkade vi sen badade dom och då snackade jag med... gissa vem.. igen annan än olof. HAHA. Sen tatuerade vi oss med tatueringspennor, tyvärr kommer de nog gå bort snart, står iaf Olof Karlsson 2010-12-26 <3
HAHA! Efter de sminkade jag dom sen målade vi på balonger och blablabla, körde lite kul lekar eller vad man kallar de. ASNAJS kväll med 3 töntar. Dansade steetdance, och jag har de i blodet! HAHAH, lyssnade på blatte musik och dansade fan va kul! Somnade typ halv 4, då skrev jag ett sms t Olof, thihi. Men han va elasch och sov. vaknade kl 10 idag, käkade, fixade oss Och felicia jag och ida åkte t stallet, gick bra, fotade lite, felicia fotade även när vi red, tack ! Nu vvääääntar jag på mat. tihhi.

Och tack Angelica att du fixade min blogg, nu ska bara header, klocka och smilysar komma med! :) Pusshej.

Tjjjah,

Sitter hos idas pappa vid datan,, fixade precis hennes rum, ikv ska hon ha poolparty. KKKKKKKKEEEWLT. Ska åka till stallet om en stund och ta hand om min ääälsade Snuffe"snutte" HAH. Han är helt jävla underbar.


Men eyy, skulle va kul om jag fick mer läsare här. ASANAJJS. Pusshej.


Sover hos pappa hela helgen.

Sovet hos pappa inatt med Ida, hääärligt. Kliat varandra på ryggen nyss, trodde seriöst att jag skulle somnar. Jag älskar dig Ida.

Plus att på söndag äre 3 veckor mig och Olof ! :) <3
Du är mer är guld värd älskling.
jag älskar dig. <3


Tjoooobrrree!

Skolan idag gick bra! Olof och min nya hälsningsfras enligt Angelica är att sparkar varandra. Häääärligt. Ne men efter skolan gick jag hem till Ida eller ne Angelicas pappa körde mig, när jag kom t Ida ringde Olof vi snackade typ en timme, sen fick jag en huvudmasage av Ida, lilllllaaa söta vän. Sen åkte vi t jkpg va på ikea fikade och köpte saker t idas rum, hemvägen va lite trångt i bilen eller va säger du ida!? HAHAHA. Ingen City idag heller. Men imorn äre poolparty hos Ida, alla är välkomna. fast ne. Hejdå. <3

Fråga inte vad de är för fel på min pappa men han tog kort på skolfotot?! ;s



Omen fan va damp jag får på mig själv!

Som sagt, jag tog bort min förra blogg, sen fixade jag en ny, glömde lllösen och allting, blev nt så lycket, men nu jävlar ska jag komma igång med bloggen och komma ihåg inloggningsuppgifter, usch jag hatar när det blir att jag glömmer de. Men iaf skolan idag va väl helt okej tycker jag. Nolife. Ida fyller 11 år idag med, grattid t henne! :) Nu tycker jag att någon får fixa min blogg! ;D För jag kan inte fixa första headern själv?! :D Pusshej. <3

/Ina.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0